fbpx
kkv top100 logo
kkv top100 logo

Szakmai Kuratórium

Kuratórium elnöke
Kalocsai Zsolt
Kalocsai Zsolt
Vezérigazgató
RSM Hungary Zrt.
Kuratórium tagjai
Dr. Csorbai Hajnalka
Dr. Csorbai Hajnalka
Stratégiai igazgató
Opten Magyarország
Dr. Lukács János
Dr. Lukács János
Tanszékvezető
Corvinus Egyetem, Pénzügyi Számviteli tanszék
Dr. Serényi János
Dr. Serényi János
Ügyvezető
Értéktrend Kft.

Alapítók

Az ötlet megálmodói együtt és külön-külön is jól ismerik a gazdasági élet szereplőit, azon belül a KKV-k problémáit, hiszen maguk is gyakorló vállalkozóként naponta szembenéznek a kihívásokkal.
Ezen felül az üzleti rendezvény és kommunikáció területén is országos tapasztalatra tettek szert az elmúlt évtizedekben.
Tárnyik Pál
Több mint 25 éves értékesítői és több mint 10 éves cégvezetői múlttal a hátam mögött szenvedélyem új dolgokat létrehozni, emberekkel kommunikálni és hozzásegíteni Őket, hogy ismerjék és elismerjék a munkájukat. Ebben remekül ki tudok teljesedni az üzleti rendezvényszervezés során, ahol az értékesítés, a kommunikáció, a brandépítés és a rendszerben való gondolkodás éppúgy a mindennapi munkám részét képezi, mint a szabadon szárnyaló kreativitás és a probléma megoldás.
Tárnyik Pál
Bauer Éva
Értékesítőként és vezetőként is megtapasztaltam először a nagyvállalati, majd a középvállalati lehetőségeket és esélyeket, gondokat és örömöket. Biztos vagyok benne, hogy a gazdasági élet különböző területein, szektoraiban tevékenykedő vállalkozások tulajdonosai, vezetői rengeteg olyan információval, tudással rendelkeznek, melyeknek megosztása, cseréje óriási értékkel bír minden résztvevő számára. A szervezés, az oktatás és kommunikáció megszállottjaként vágtam bele mindig is az új feladatokba, vállaltam az olyan kihívásokat, mint egy-egy új termék bevezetése vagy egy új vállalkozás beindítása.
Bauer Éva